kies een genre

kalender

M D W D V Z Z
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Uw e-mail adres:

Onze tip voor U

Jasper van Kuijk

Jasper van Kuijk

Onder de Streep

Oom Wanja

Pierre Bokma, Eline ten Camp e.a.

datum:
donderdag 10 mei
tijd:
20.15 uur - 22.15 uur
zaal:
Rabobank Theaterzaal
genre:
Toneel
website:
Oom Wanja
recensie:
lees recensie

Kaarten

  • geweest

* inclusief een pauzedrankje

Pierre Bokma in Oom Wanja  

Het leven op het landgoed waar Wanja met zijn moeder en zijn nichtje Sonja woont, wordt bepaald door orde, regelmaat en hard werken. Maar dan komen Sonja’s vader, professor Serebrjakov, en zijn tweede vrouw Jelena, ook naar het landgoed. Iedereen raakt uit zijn doen. Wanja wordt verliefd op Jelena, de professor haat het platteland, Jelena voelt zich gefrustreerd in haar pogingen iedereen te vriend te houden en Sonja hoopt vergeefs op de liefde van huisvriend Astrov. Hoe moeten ze ontsnappen aan de pijn van herinneringen en de angst voor de toekomst? Oom Wanja is de tweede voorstelling van TSJECHOV³, een unieke serie, waaraan een vast artistiek team verbonden is. Gerardjan Rijnders bewerkt en regisseert de drie stukken: De Meeuw (2011), Oom Wanja en De Kersentuin (2013).

Inleiding
Bij deze voorstelling vindt een inleiding plaats. De inleiding begint om 19.15 uur, duurt ongeveer dertig minuten en is op vertoon van uw theaterkaartje gratis toegankelijk.
 

meer info


Suggesties

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X