kies een genre

kalender

M D W D V Z Z
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Uw e-mail adres:

Onze tip voor U

Blind Date Kleine Zaal

Blind Date Kleine Zaal

Een spannende theaterbeleving

Kantje Boord

Jon van Eerd, Vera Mann e.a.

datum:
vrijdag 20 januari
tijd:
20.15 uur - 22.15 uur
zaal:
Rabobank Theaterzaal
genre:
Toneel
website:
Kantje Boord
recensie:
lees recensie

Kaarten

  • geweest

* inclusief een pauzedrankje

Kantje Boord  

Jon van Eerd komt zich als Harrie Vermeulen weer eens in de nesten werken in Theater De Blauwe Kei in de gloednieuwe komedie Kantje Boord. Dat kluchtenkoning Jon daar een meester in is, liet hij twee jaar geleden zien in Oranje Boven en het jaar daarvoor in Boeing Boeing (hiermee won Jon van Eerd de Veghelse Toneel Publieksprijs met een 9,2). Hij moet zich in de meest hilarische bochten wringen om de boel enigszins in het gareel te houden. Als nietsvermoedende, goudeerlijke accountant wordt Harrie Vermeulen uitgenodigd om een weekendje mee te varen op het jacht van zijn baas. Harrie wordt meegesleurd in een kolderieke achtbaan waarbij hij moet laveren tussen de moordplannen van de gastvrouw, het overspel van een ijdele matroos en de louche zaakjes van zijn baas. Een doldwaze vaartocht waarbij de bulderlach over het water schalt.

Inleiding
Bij deze voorstelling vindt een inleiding plaats. De inleiding begint om 19.15 uur, duurt ongeveer dertig minuten en is op vertoon van uw theaterkaartje gratis toegankelijk.

Suggesties

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X