kies een genre

kalender

M D W D V Z Z
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Uw e-mail adres:

Onze tip voor U

Dubbelcabaret

Dubbelcabaret

Fuad Hassen en Dian Liesker - Twee voor de prijs van één

Lover of Loser

Naar het boek van Carry Slee

datum:
vrijdag 9 november
tijd:
20.15 uur - 22.35 uur
zaal:
Rabobank Theaterzaal
genre:
Show/ Musical/ Dans
website:
Lef Theater

Kaarten

  • geweest

* inclusief een pauzedrankje

Lover of Loser  

Lover of Loser, gebaseerd op het bekende boek van Carry Slee, was eerder al als bioscoopfilm te zien en komt nu als de eerste interactieve musical ter wereld naar de theaters. De vijftienjarige Eva heeft problemen met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva's beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Kan Mees, de jongen op wie Eva verliefd is, haar helpen of valt ze ten prooi aan een loverboy? In het boek bepaalde de lezer de afloop van het verhaal door te kiezen, nu bepaalt het publiek in de theaterzaal hoe de voorstelling verloopt! Met choreografie van Dan Karaty (So You Think You Can Dance) en muziek van Fouradi.

Win een boek van Lover of Loser! Gaat u naar de voorstelling en wil uw (klein)kind kans maken op het boek van Carry Slee? Dan horen wij graag na de voorstelling hoe het verhaal van de musical volgens uw (klein)kind had moeten lopen, dus welke keuzes hij/zij gemaakt zou hebben en waarom? Stuur na het bezoeken van de voorstelling (voor 18 november) een e-mail naar info@blauwekei.nl. De origineelste inzending wint het boek. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Suggesties

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X