kies een genre

kalender

M D W D V Z Z
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Uw e-mail adres:

Onze tip voor U

Vrouwen van later

Vrouwen van later

Ingeborg Elzevier, Gerrie van der Klei en Trudy Labij

Mugmetdegoudentand - Funzone

Marcel Musters, Dick van den Toorn e.a.

datum:
donderdag 21 februari
tijd:
20.15 uur - 21.45 uur
genre:
Toneel
website:
Mugmetdegoudentand
recensie:
lees recensie
bijzonderheden:
avonturen serie 1 inleiding

Kaarten

  • geweest

* inclusief een pauzedrankje

Mugmetdegoudentand  

Theatergroep mugmetdegoudentand is altijd op zoek naar bijzondere vormen om kritische, aansprekende, troostende en verhelderende verhalen te vertellen. Funzone is een uitbundige voorstelling over de vele soorten van vermomming die ons leven in het vrije Westen mogelijk maakt. Van exuberante travestie tot gewetensvolle intellectueel. Van glamorous kindvrouwtje tot horeca slachtoffer. De acteurs vragen zich af in welk soort gedaante zij zich het liefst aan de ander vertonen, en welke identiteit zij in de loop van hun leven hebben opgebouwd. Maar vooral of ze daar nog vanaf kunnen. Want er kan een moment komen dat je merkt dat je iemand geworden bent die je eigenlijk niet wilt zijn. Funzone is een spectaculair feest voor oog en oor, maar ook een uitdaging voor de geest.

Tip! Reserveer deze voorstelling voordelig in de avonturenserie.

Inleiding

Bij deze voorstelling vindt een inleiding plaats. De inleiding begint om 19.15 uur, duurt ongeveer dertig minuten en is op vertoon van uw theaterkaartje gratis toegankelijk.

Suggesties

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X