kies een genre

kalender

M D W D V Z Z
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Uw e-mail adres:

Onze tip voor U

A House in Asia

A House in Asia

Reconstructie van de aanval op het huis van Bin Laden

Richard Groenendijk

Alle dagen

datum:
donderdag 21 maart
tijd:
20.15 uur - 21.55 uur
zaal:
Rabobank Theaterzaal
genre:
Cabaret
website:
Richard Groenendijk
recensie:
lees recensie
bijzonderheden:
cabaretserie

Kaarten

  • geweest

* inclusief een pauzedrankje

Richard Groenendijk  

“Hij staat op het podium als een vorst, zijn grappen zijn van hoog niveau en de liedjes die hij vertolkt ontroeren”, schreef De Volkskrant. “Groenendijk is meesterverteller”, kopte het NRC en het Dagblad van het Noorden roemt de voorstelling om de combinatie van “ruige hilariteit en verstilde ontroering”. Kortom: “Het staat als een huis”, concludeerde De Telegraaf. Pers én publiek zijn unaniem lovend over Alle Dagen. Richard Groenendijk is ontwapenend, heeft een fenomenale timing en is bovenal genadeloos komisch. U zit de hele voorstelling gegarandeerd op het puntje van uw stoel door de hilarische verhalen, schitterende nummers, vlijmscherpe oneliners en misschien wel een van de meest verrassende slotscènes van de afgelopen jaren. Om met de woorden van De Volkskrant te eindigen: “Mooier kun je het nauwelijks bedenken”.

Alle Dagen wint de Poelifinario Cabaretprijs!
Richard Groenendijk heeft de Poelifinario Cabaretprijs voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het afgelopen theaterseizoen gewonnen. De jury zei het volgende over Alle Dagen: "Richard Groenendijk heeft een intiem en persoonlijk programma gemaakt, maar hij weet er een universele draai aan te geven. Hij lijkt terloops wat anekdotes te vertellen maar juist onder die grappige verhalen zitten veel meer lagen verborgen. Groenendijk straalt op het toneel gedrevenheid en doelgerichtheid uit. En dat terwijl het thema van zijn programma juist onzekerheid is. Hilariteit en kwetsbaarheid staan volkomen autonoom naast elkaar. Wat een prachtig uitgebalanceerd programma. Groenendijk is een cabaretier die zijn vak volledig verstaat".

Tip!:Reserveer deze voorstelling voordelig in de cabaretserie.

Suggesties

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X