kies een genre

kalender

M D W D V Z Z
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Uw e-mail adres:

Onze tip voor U

The Lady in the Van

Ontbijtfilm - The Lady in the Van

De perfecte invulling voor een ontspannen zondagochtend

De HuisvrouwMonologen

Henriëtte Tol, Noortje Herlaar e.a.

datum:
donderdag 9 mei
tijd:
20.15 uur - 22.15 uur
zaal:
Rabobank Theaterzaal
genre:
Cabaret
website:
HuisvrouwMonologen

Kaarten

  • geweest

* inclusief een pauzedrankje

De HuisvrouwMonologen  

Drie vrouwen in dialoog met elkaar over de invulling van hun leven. Elise, Gijsje en Saskia. We volgen ze een jaar lang. Ontploffende wasmanden, houdbaarheidsdata, kookwekkers en het strijken van onderbroeken; het komt allemaal langs. Maar daaronder zit de vraag wat ze met hun leven willen. Wat waren hun verwachtingen en wat is daarvan uitgekomen? Gaan ze zo door of wordt het eens tijd voor de Grote Schoonmaak? Een humoristische en herkenbare voorstelling over alles goed willen doen; gezin, carrière, opvoeden en netwerken, geschreven door Sylvia Witteman (columniste Volkskrant en de Jan). Sylvia schrijft met veel humor en zelfspot over het hectische leven en de lasten en lusten van een moderne, werkende vrouw met drie jonge kinderen.

De drie vrouwen worden gespeeld door Henriëtte Tol, Noortje Herlaar en Lotje van Lunteren. Klik hier voor een aantal recensiequotes.

Suggesties

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X