Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou

Prentenboekjesfestival (2+)
FEEST VOOR DE KLEINE THEATERBEZOEKERS
zo 25 sep ’22 11:00 - 11:40
zo 25 sep ’22
11:00 - 11:40
Verhalen, illustraties, poppenspel, (voor)leesplezier en fantasie.

De voorstelling is verplaatst naar 25 september 2022. Gasten met tickets zijn geïnformeerd.

Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies? Dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: “ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!” Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou is gebaseerd op de populaire boekenreeks en is een kleine intieme voorstelling met poppenspel en muziek.

PRENTENBOEKJESFESTIVAL – ONDER DE STERREN EN DE MAAN

Tijdens het Prentenboekjesfestival wordt het theater omgetoverd tot een vrolijke prentenboekenstad met veel bekende prentenboekfiguren en een Sterrenfabriek. 

Hoezo schijnt de maan en waarom ziet hij er altijd anders uit? Kan jij alle sterren tellen en hoe ver weg zijn ze precies? Waan je tussen de sterren in de Sterrenfabriek, een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar naar hartenlust kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen.

Tijdens dit festival zijn twee voorstellingen te zien en kunnen de kinderen voorafgaand aan én na afloop van deze voorstellingen spelen in de foyer. 

Programma:
10.00 uur          Het Astronautje
11.00 uur          Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou
11.30 uur          Het Astronautje 

De Prentenboekenstad is open van 9.15 uur tot circa 13.00 uur.