Pieter Derks

Uit Het Niets
VERRASSENDE INVALSHOEKEN
wo 7 jun ’23 20:15 - 22:00
wo 7 jun ’23
20:15 - 22:00

Een avond vol kritische observaties over de absurditeiten van deze tijd, maar wel met een glimlach.

Deze voorstelling is verplaatst naar 7 juni 2023. Gasten met tickets zijn geïnformeerd.

Daar is hij weer! In zijn nieuwe voorstelling stelt Pieter opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Hij heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen en muziek. En wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt. 

In zijn vorige voorstelling Voor Wat Het Waard Is wist hij het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. Niet voor niets werd deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario.

Onderdeel van

Quotes

De pers over Voor Wat Het Waard Is, Pieters vorige voorstelling:

  • “Pieter Derks brengt prachtige ode aan strijdbaarheid van zijn te vroeg geboren dochter." en "Zijn persoonlijke rode draad weet hij steeds weer moeiteloos met de actualiteit te verbinden en scherp engagement wordt afgewisseld met luchtigere onderwerpen” (AD).
  •  “Voor Wat Het Waard is van Pieter Derks is flonkerend, ideeënrijk cabaret. Bij elkaar maakt het Voor Wat Het Waard Is tot een flonkerende, steengoede voorstelling, de beste die Derks tot nu maakte” (NRC). 
  • “Pieter Derks laat zich in nieuwe show van zijn intiemste kant zien. De voorstelling is duidelijk met zorg opgebouwd en inhoudelijk sterk” (Telegraaf). 
  • “Pieter Derks stelt prikkelende vragen over de vermarkting van de zorg, het onderwijs en zo’n beetje alles.” (Volkskrant).

Zijn kritische bespiegelingen op de thema’s van de tijd-zijn specialiteit

Volkskrant