Kleintje BMT

Maanmoppie
DURF TE DROMEN!
za 25 jun ’22 - zo 26 jun ’22
za 25 jun ’22
-
zo 26 jun ’22

Gloednieuwe familievoorstelling gespeeld door 50 talentvolle kinderen.

Maanmoppie is een gloednieuwe familievoorstelling van jeugdmusicalgroep Kleintje BMT, dat met haar laatste zelfgeschreven productie Boe!F werd genomineerd voor Beste Nieuwe Amateurmusical.

Selene heeft één droom: de sterren van de hemel zingen. Maar ze woont op de maan en daar doen ze niet aan muziek, dansen of ander plezier. Ooit hebben de Goden dat zo afgesproken: de zon krijgt het licht, warmte en liefde. En tja… de maan krijgt de nacht. Wanneer Selene twaalf wordt kleurt de maan rood en krijgt ze de belangrijke taak om voor de maanstanden te zorgen. Nu is haar enige kans om te zingen op hét grote podium van planeet Euterpia, maar door voor zichzelf te kiezen brengt ze iedereen in gevaar. Is ze op tijd terug voordat de zon weer op moet? Of dooft na haar optreden al het licht en blijft het voorgoed donker?

  • Inclusief een drankje

OVER KLEINTJE BMT

Al ruim twintig jaar zorgt Kleintje BMT ervoor dat kinderen kennis kunnen maken met zang, muziek, dans en acteren. Onder leiding van een professioneel productieteam krijgen kinderen een gedegen opleiding: een totaalpakket van spel, dans en zang, waarvan ze ook nog eens een dosis zelfvertrouwen krijgen waar ze hun leven lang profijt van hebben. Dat merken leerkrachten op school bijvoorbeeld: ‘Kleintjes’ geven spreekbeurten als de beste, durven zich makkelijker te profileren en staan steviger in hun schoenen. En hoe lekker is het als een kind leert zich even in een sprookjeswereld te verplaatsen? Even weg van de harde maatschappij, juist in deze tijd. Durf te dromen!