Beth & Flo

Niet Wat Je Denkt
VEELBELOVEND CABARETDUO
za 15 okt ’22 20:30
za 15 okt ’22
20:30
  • za 15 okt ’22
    20:30
    Magazijn

Absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang.

Beth & Flo zijn twee klassiek geschoolde pianistes die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Ze combineren klassieke muziek met sprankelende liedjes, fysiek theater en een flinke dosis humor. In Niet Wat Je Denkt storten ze klassieke muziek met een hartverwarmend enthousiasme over je heen en ervaar je muziektheater op een compleet nieuwe manier!

De pianistes, die beiden studeerden aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, staan erom bekend de grenzen van het klassieke concert te verleggen. In oktober 2020 stonden ze in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

Onderdeel van:
Magazijn

Quotes

  • “Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme. Ze bewijzen anderhalf uur lang dat klassieke muziek helemaal niet doods en stoffig is. Virtuoos pianospel. Prachtig gezongen. Ze overrompelen iedereen met hun mooie muziek en hartverwarmend enthousiasme” (Theaterkrant).
  • “Prikkelende verbeeldingskracht en aanstekelijke overgave” (Leeuwarder Courant).

Beth & Flo: klassiek met theatrale charme

Haarlems Dagblad

OVER BETH & FLO

Beth & Flo bestaat uit Elsbet Remijn (1988) en Claudette Verhulst (1989, de Flo van het duo; lang verhaal). In oktober 2020 stonden ze in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Beiden zijn opgeleid als klassiek pianist aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, waar ze ontdekten graag samen op het podium te staan. Als pianoduo vielen Beth & Flo al snel op en speelden in zo’n beetje alle grote concertzalen in het land.