Adam & Eva 2.0

Met Ellen Pieters en Han Oldigs
NIEUWE KOMEDIE VAN HAYE VAN DER HEYDEN
wo 26 okt ’22 20:15
wo 26 okt ’22
20:15

Confronterende ontdekkingsreis van een man en een vrouw. Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk.

Adam & Eva 2.0 is een moderne, hilarische en actuele toneel-komedie waarin we op originele en lichtvoetige wijze worden geconfronteerd met onze ingesleten gewoontes in de westerse maatschappij.

Twee verveelde buitenaardse wezens bedenken de planeet aarde. Ze gaan hier zo in op dat ze de gedaantes van man en vrouw aannemen. Het publiek is er getuige van hoe ze elkaar ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. Vol enthousiasme storten ze zich in een hilarische en soms sensuele ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien. 

Onderdeel van:
Grote Zaal

CAST

Han Oldigs heeft in 2018 een Musical Award gewonnen voor zijn rol in My Fair Lady. Daarnaast speelde hij in tientallen theaterproducties zoals The Full Monty en Hamlet. 

Ellen Pieters schitterde in Wat Zien Ik?!, De Zangeres Zonder Naam en De Grote Drie, waarin ze volgens de recensenten op fenomenale wijze de rol van Adèle Bloemendaal vertolkte. Ook is het acteursechtpaar regelmatig te zien in televisieseries zoals Het Klokhuis, Ik Ook Van Jou en Nieuw Zeer.