Jasper van der Veen

Niet Gehinderd Door Enige Kennis (try-out)
ONTWAPENEND EN CHARISMATISCH
do 24 nov ’22 20:30
do 24 nov ’22
20:30

Zeldzaam podiumbeest!

Jasper moet kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen óf simpelweg het podium oplopen en beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Wat gaat hij kiezen? Of is het een beetje van beiden?

Jasper was in ons theater te zien met zij vorige voorstelling Het Dreigt Volslagen Goed Te Komen en deze werd gewaardeerd met een 8,4!

Onderdeel van:
Magazijn

Quotes

  • "Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden."  (NRC)
  • "Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid." (Theaterkrant)

Zeldzaam podiumbeest

Jury LCF

OVER JASPER

Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op het Leids Cabaret Festival. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het Dreigt Volslagen Goed Te Komen. Jasper was onder meer te zien in dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt en voorprogamma’s van Henry van Loon.