The Billy Joel Experience

BEKEND VAN BATTLE OF THE BANDS
vr 25 nov ’22 20:30
vr 25 nov ’22
20:30

Een unieke muziekreis door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel.

De liedjes van Billy Joel zijn een onderdeel van ons collectieve geheugen. Billy behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt een groot deel van het pop-spectrum: van de meezinger Piano Man tot het swingende rocknummer My Life en van de prachtige ballad She’s Always A Woman tot de popsong Uptown Girl.

Aan de hand van de mooiste liedjes vertelt Alexander Broussard over de carrière van Billy Joel: de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogte- en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap. Een must-see voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

BATTLE OF THE BANDS

Alexander Broussard en zijn The Billy Joel Experience staan dit jaar als co-headliner in de Ziggo Dome, nadat ze als tweede eindigde in het SBS6-programma The Tribute – Battle Of The Bands. In deze talentenjacht namen tributebands het tegen elkaar op. Alle optredens werden beoordeeld door een professionele jury bestaande uit gitarist Spike van Zoest van Di-Rect, Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk en zangeres Angela Groothuizen.