Eva de Roovere

Hier En Nu
DE OERMOEDER VAN DE NEDERBELGISCHE POPMUZIEK
za 3 dec ’22 20:30
za 3 dec ’22
20:30

Popsongs met een mix van akoestische en elektrische gitaren, analoge en digitale synths, en eighties en nineties beats

Eva De Roovere is één van de meest creatieve en actieve artiesten in de Benelux. Als zangeres, songwriter en producer heeft ze de afgelopen twee decennia een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. Ze bestormde de hitparades in België én Nederland met haar nummer 1 hit, het licht erotische Slaap Lekker (Fantastig Toch) dat in de originele versie en in de remix van Diggy Dex samen meer dan 15 miljoen streams haalde.

Eva maakte diverse albums waarvan een aantal onder eigen naam in het Nederlands en Engels. Folk, wereldmuziek, luisterliedjes en pop. De Roovere voelt zich in vele muziekstijlen thuis. Hier En Nu is een theaterconcert van haar zesde Nederlandstalige album waarin Eva je samen met een band vol drums, bas, toetsen en gitaar laat meegenieten van oude en nieuwe muziek, van vroeger tot nu. 

  • Inclusief een drankje

OVER BLAUWE KEI CLUBCONCERTEN

De rauwe Podiumzaal is uitermate geschikt voor karaktervolle, pure concerten van singer-songwriters en andere talentvolle muzikanten. In de zaal bouwen we een sfeervolle clubsetting: je zit aan een tafeltje met een drankje binnen handbereik. Ook perfect passend bij de Comedy Cafés! Eva de Roovere, Björn van der Doelen en Alex Roeka zijn dit seizoen in de Podiumzaal te zien.