René van Kooten

Op Zoek Naar René - Jubileumvoorstelling
VAN MUSICAL TOT ROCK EN VAN BREEKBAAR TOT DIKKE PARTY
za 17 dec ’22 20:15
za 17 dec ’22
20:15

Samen met het publiek gaat René op reis langs zijn eigen (muzikale) herinneringen.

Zelfspot, humor, bekende liedjes uit René zijn carrière en interactie met de zaal. Dat zijn de ingrediënten van een theatershow die eigenlijk met geen enkele andere te vergelijken is. Met als basis de unieke stem en podiumpersoonlijkheid van deze musicalster, die zichzelf van al zijn kanten laat zien.

“Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden.” Deze beschouwing hoorde René eigenlijk net iets te vaak tijdens zijn 25-jarige carrière. En als je dan ook nog eens 50 wordt schreeuwt dit om een zoektocht. Want wie is René eigenlijk? Musicalacteur? Rockzanger? Geschiedenisdocent? Of toch die brave huisvader?

Samen met een bekende gastartiest, een swingende, rockende live band én het publiek gaat René op zoek naar het antwoord op deze vragen.

De special guest is bekend: Maaike Widdershoven komt met René mee naar ons theater! Je kunt Maaike kennen van diverse musicals, onze Vriendenavond en/of het concert ter ere van 100 jaar ZuidWillemsvaart afgelopen zomer. 

Credits

Cast: René van Kooten, gastartiest en live band
Producent: Schultheis & van Kooten Live Entertainment