De Sekszusjes

Ongelikt
HERKENBAARHEID EN HILARISCH ONGEMAK
do 5 jan ’23 20:15
do 5 jan ’23
20:15

Een voorlichtingsprogramma zoals je dat nog nooit zag!

De Sekszusjes, Krista en Marcelle Arriëns, werden in één klap beroemd door hun gelijknamige online programmareeks op YouTube, die maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken is. Op goudeerlijke wijze delen ze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. 

In hun eerste theaterprogramma laten ze zien dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet (altijd)? In een zelf geknutseld decor, met schurende liedjes, live klei-animaties en sketches met een absurd-humoristisch randje, voeren ze de kwetsbare gesprekken die ze zelf in hun tienerjaren zo hebben gemist. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheim houdt? Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

Onderdeel van:
Grote Zaal

Quotes

  • “In hun YouTube-programma praten de Sekszusjes openlijk over seks. Plat of ranzig wordt het nooit, wel kwetsbaar en intiem” (NRC).

Een voorlichtingsprogramma anders dan we tot nu toe hebben gezien, gemaakt door twee zeer getalenteerde zussen. Openhartig, geestig, nuchter, herkenbaar en vooral erg leuk

DWDD

Credits

Scenario, spel: Krista Arriëns, Marcelle Arriëns 
Liedteksten en muziek: Krista Arriëns, Marcelle Arriëns, Marcel van der Velde, Willem Wits
Regie: Titus Tiel Groenestege 
Co-regie: Marcel van der Velde