Brandweerman Sam Live!

De Verloren Piratenschat (2+)
HELDHAFTIG AVONTUUR
zo 15 jan ’23 11:00 en 14:00
zo 15 jan ’23
11:00 en 14:00

Spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

Wegens groot succes komt Brandweerman Sam samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden opnieuw in actie in het theater. Want van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg!

Een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Wanneer de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan, en een dichte mist zich om Piekepolder eiland verspreidt, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Onderdeel van:
Grote Zaal

DIT WIL JE WETEN!

Kijkje achter de schermen bij de échte brandweer
Tussen 12.00 en 14.00 uur komen de vrijwilligers van de Veghelse Brandweer met een échte brandweerwagen naar de Blauwe Kei. Kinderen die de voorstelling bezoeken kunnen dan buiten aan de kade een kijkje nemen in de brandweerwagen en op de foto gaan met de brandweermannen. KEI-leuk toch?

Knutsel jouw ooglapje

Wil jij, net als Norbert, een échte piraat zijn? Kom voor de voorstelling naar de theaterfoyer en maak jouw eigen ooglapje. 

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.