Brothers In Band

Very Best Of Dire Straits
AVONDJE MUZIEK OP HOOG NIVEAU
vr 24 feb ’23 20:15
vr 24 feb ’23
20:15

Beleef de beste momenten van Dire Straits.

Brothers In Band bestaat al twaalf jaar en ze speelt met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft. Zanger en gitarist Angelo Fumarola laat je een Mark Knopfler zien en horen die bijna niet van echt te onderscheiden is. De zorgvuldig vormgegeven show is een lust voor het oog en de speciaal voor deze voorstelling gemaakte arrangementen brengen de verschillende periodes waarin de muziek ontstond op een respectvolle en natuurgetrouwe manier tot leven. 

Met wereldhits zoals Telegraph Road, Lady Writer, So Far Away en natuurlijk het nummer waar alles mee begon: Sultans Of Swing.

Onderdeel van:
Grote Zaal

OVER

Als je Dire Straits zegt, zeg je Mark Knopfler. De voorman van deze band heeft met zijn karakteristieke stem en geheel eigen manier van gitaarspelen de basis gelegd voor de aansprekende sound van Dire Straits. En juist die combinatie komt uitstekend tot zijn recht in de productie Brothers In Band. De begeleidingsband van Angelo Fumarola bestaat uit een aantal topmuzikanten die met grote toewijding en vakmanschap de veelomvattende muzikale erfenis die Dire Straits heeft nagelaten, op het theaterpodium gestalte geven.