Assepoester De Musical

(4+)
VAN HOORNE SPROOKJESSHOW
zo 5 mrt ’23 13:30 en 16:00
zo 5 mrt ’23
13:30 en 16:00

Familiemusical met betoverende liedjes, een prachtig decor en schitterende kostuums.

In één van de meest romantische sprookjes volgen we het verhaal van Assepoester: een slim, sprankelend meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. Lukt het Assepoester om het hart van de prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat? Een prachtige voorstelling met een flinke dosis humor!

Met Assepoester De Musical zet Van Hoorne Entertainment de sprookjestraditie voort. Eerder brachten ze onder andere de meeslepende sprookjesmusicals Doornroosje en Belle & Het Beest op het toneel. 

Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Na de voorstelling kun je alle acteurs in het echt ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet in de theaterfoyer.

Onderdeel van:
Grote Zaal

HET VERHAAL

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen en er wordt er nooit eens aardig tegen haar gedaan. 

Aan het hof besluit prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! 

Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren?