Marcel Harteveld

Voor De Bui Binnen
MUZIKAAL CABARETSPEKTAKEL
za 11 mrt ’23 20:30
za 11 mrt ’23
20:30

Geestig, muzikaal, verrassend en virtuoos!

Je kunt ‘m kennen van het duo Harteveld & Fretz, als vaste cabaretier bij Spijkers Met Koppen, of als acteur in Soldaat Van Oranje De Musical. Ook speelde hij in Danni Lowinski en Spangas én was hij kandidaat bij De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. Het kan ook zijn dat je hem al in ons theater zag met zijn vorige voorstelling Weet Ik Veel. 

De huizenprijzen stijgen, de oceanen ook, de inflatie klotst tegen de plinten, oorlog barst los, ouderdom hakt er in en impotentie ligt op de loer. Maar Marcel? Die is voor de bui binnen. In het oog van de storm erft hij een wasserette midden in de grote stad. Ondernemen in deze tijd is niet makkelijk, maar hij weet één ding zeker: hij gaat het écht anders doen. Marcel probeert zijn nieuwe aanwinst overeind te houden, terwijl hij zelf al zijn vuile was buiten hangt. Of binnen, eigenlijk. Hoe dan ook: wil je alles weer schoon, Marcel wast het gewoon.

Onderdeel van:
Magazijn

Quotes

  • ”Een verademing in de nieuwe generatie cabaretiers” (Trouw).
  • “Harteveld speelt de rol van de naïeve wijsneus met volle overtuiging. In zijn troubadoursliedjes verbindt hij zijn nepnieuws in de privésfeer met die op wereldschaal, door in te gaan op populisme” (Theaterkrant).

Het haalt door de composities van Harteveld een bovengemiddeld muzikaal niveau

Volkskrant