Ik Ga Stuk

Finalistentoer BNNVARA Cabaretprogramma
EERSTE THEATERTOUR COMEDYTALENT
do 30 mrt ’23 20:15
do 30 mrt ’23
20:15

Avondvullend cabaretprogramma met de finalisten van Ik Ga Stuk.

Talentvolle, beginnende cabaretiers deden auditie voor een jury én publiek. Tien auditanten gingen door naar de workshops, de drie finalisten wonnen een eigen theatertour door heel Nederland. Nu is het zover!

De finalisten van het nieuwe BNNVARA-programma Ik Ga Stuk gaan toeren en komen ook naar ons theater. Met cabaretier Stefano Keizers als steun en toeverlaat op hun weg naar het hoofdpodium. Drie talenten hebben de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong weten te veroveren en schopten het tot in de finale. Met begeleiding van grootmeesters als Tineke Schouten, Jandino Asporaat, Martijn Koning, Ashton Brothers en Margôt Ros op zak, is het voor de ambitieuze winnaars nu tijd om voor het Nederlandse publiek te gaan spelen. Ontdek zelf wie deze drie comedytalenten zijn en woon hun eerste theatertour bij!

OVER

Gavin Reijnders

De Rotterdamse cabaretier Gavin Reijnders begon in 2018 met optreden met zijn gedichtjes en liedjes op zijn ukulele, maar al snel wilde hij meer. In 2019 haalde hij de finale van het Leids Cabaret Festival en in 2022 won hij de finale van Ik Ga Stuk!. Gavin schrijft over simpele dingen die hij heel ingewikkeld vindt en moeilijke dingen die eigenlijk heel simpel zouden moeten zijn.

Vlamousse

Cabaretduo Vlamousse bestaat uit Brigitte van Bakel en Maya van As. Het cabaretduo stort zich vol overgave in ieder maatschappelijk gevoelig onderwerp. Racisme, seksisme, feminisme, religie, bodyshaming, burn-outs en ga zo maar verder. Geniet van schaamteloos grappige, vlijmscherpe humor op het podium, voor jou om te aanschouwen en plaatsvervangend te schamen.  

Farbod Moghaddam

Farbod gooide hoge ogen in 2018 toen hij de juryprijs van het Leids Cabaret Festival won. Al 10 jaar reisde hij toen stad en land af om in de kroegste kroegen, de grootste schouwburgen en alles daartussenin op te treden. Naast Gavin en Vlamousse maakt Farbod de line-up van de Ik Ga Stuk! Finalistentour compleet.