Kasper van Kooten

Van Kooten En De Beat
ONTROEREND ZELFPORTRET EN GEWELDIGE MUZIEKGESCHIEDENIS
za 1 apr ’23 20:30 - 22:50
za 1 apr ’23
20:30 - 22:50

Het is een swingende vertelling over liefde, familie en de onverzadigbare behoefte aan muziek.

Let op: deze voorstelling is verplaatst van Spectrum Podium in Schijndel naar het Magazijn op de Noordkade in Veghel. Gasten zijn hier reeds over geïnformeerd. 

De twee plastic drumstelletjes die Kasper op zijn vijfde verjaardag kreeg, waren het begin van een allesbepalend levensritme. In zijn herinnering voelt het alsof hij vanaf die dag kon zeggen wat hij wilde zeggen, drummend. De muziek en het spelen in een band zijn de leidraad in zijn leven. In het boek Van Kooten En De Beat vertelt Kasper hier openhartig over. Het is een liefdesbetuiging aan de muziek en hoe deze zijn leven bepaald heeft. Dit verhaal vormt de aanleiding voor de gelijknamige theatervoorstelling waarin ook de muziek uit het boek tot leven komt. Het geheel wordt ondersteund door uniek foto-, video- en audiomateriaal en één van zijn muzikale vrienden!

Onderdeel van:
Magazijn

Quotes

  • “Het ene moment zit je te schaterlachen en het volgende moment heb je kippenvel" (I Love Theater)
  • “Kasper van Kooten is in woord en gebaar dynamisch” (Theaterkrant)

Pure magie op het podium

cabaret.nl

OVER KASPER

Kasper van Kooten (1971) acteerde in vele films en series (onder meer in All Stars, Ventoux en Oogappels) en stond in het theater met tien avondvullende programma’s, waarvan er drie genomineerd werden voor de VSCD Cabaretprijzen. Als drummer en zanger maakte hij diverse albums en speelde met onder anderen Bertolf, Candy Dulfer en Acda En De Munnik. Voor zijn muziek ontving hij in 2004 de Zilveren Harp uit handen van Henny Vrienten.