Gonnie En Gijsje Samen Op Stap

Prentenboekjesfestival Op De Boerderij (2 t/m 5 jaar)
GA MEE OP AVONTUUR
zo 2 apr ’23 10:00 en 11:15
zo 2 apr ’23
10:00 en 11:15

Een muzikaal feestje voor jong en oud!

Gonnie is een klein geel gansje met knalrode laarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg. Wat nu? Gonnie gaat op zoek en ontdekt de wereld buiten de hooiberg. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes ooit nog terug? 

Deze muzikale voorstelling is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan! In de voorstelling worden geen poppen gebruikt; de gansjes worden symbolisch verbeeld.

Tip! Scroll snel verder om te lezen over de extra activiteiten rondom deze voorstelling!

Prentenboekjesfestival: Op de boerderij!

Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. Tijdens dit festival zijn twee theatervoorstellingen te zien en kunnen kinderen voorafgaand aan én na afloop van deze voorstellingen spelen in de unieke foyerspeeltuin.

In de foyer ontdek je samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. Zo leren kinderen spelenderwijs over duurzaamheid, gezondheid en milieu. 

Programma:
10.00 uur          Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2 t/m 5 jaar)
11.00 uur          Boer Boris Is De Baas (4 t/m 7 jaar)
11.15 uur          Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2 t/m 5 jaar)

De foyerspeeltuin is open van 9.30 uur tot circa 12.30 uur.