Boer Boris Is De Baas

Prentenboekjesfestival Op De Boerderij (4 t/m 7 jaar)
GEBASEERD OP DE POPULAIRE KINDERBOEKENREEKS
zo 2 apr ’23 11:00
zo 2 apr ’23
11:00

Na 10 jaar in de boeken, nu eindelijk op het toneel!

Op het toneel staat een levensgrote kijkdoos. Als alle kindjes binnen zijn, vouwen twee technici de doos langzaam open. Tadaaa, daar staat ineens een driedimensionaal theater, met daarin Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelfs vogelverschrikkers. Boer Boris houdt de twee technici goed in de gaten, want die maken steeds ruzie. Als de twee zich ook nog met de inhoud van de verhalen gaan bemoeien en zelf Boer Boris willen spelen, moet Boris ingrijpen.

Boer Boris Is De Baas is gebaseerd op de bekende prentenboekreeks. Boer Boris is in geïllustreerde vorm onderdeel van de voorstelling.

Tip! Scroll snel verder om te lezen over de extra activiteiten rondom deze voorstelling!

Prentenboekjesfestival: Op de boerderij!

Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. Tijdens dit festival zijn twee theatervoorstellingen te zien en kunnen kinderen voorafgaand aan én na afloop van deze voorstellingen spelen in de unieke foyerspeeltuin.

In de foyer ontdek je samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. Zo leren kinderen spelenderwijs over duurzaamheid, gezondheid en milieu. 

Programma:
10.00 uur          Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2 t/m 5 jaar)
11.00 uur          Boer Boris Is De Baas (4 t/m 7 jaar)
11.15 uur          Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2 t/m 5 jaar)

De foyerspeeltuin is open van 9.30 uur tot circa 12.30 uur.