Goedemorgen Noordkade

Kleine Liedjes Voor Grote Mensen
ORIGINEEL KLASSIEK REPERTOIRE
zo 16 apr ’23 11:00
zo 16 apr ’23
11:00

Geniet op zondagochtend van prachtige muziek!

Deze editie van Goedemorgen Noordkade wordt verzorgd door sopraan Kelly Poukens en gitarist Maarten Vandenbemden. In Kleine Liedjes Voor Grote Mensen benaderen zij muziek en woord vanuit hun klassieke achtergronden. Originele verhalen en poëzie bepalen hun repertoire. Zij creëren geheel eigen originele arrangementen van bekende en minder bekende liedjes die de moeite waard zijn gehoord te worden. Geheel zonder partituur zoeken de twee elkaar op door intens naar elkaar te luisteren en in het moment op elkaar te reageren. Zo wordt elke uitvoering anders en blijven ze elkaar voortdurend inspireren. 

  • Inclusief koffie/thee en twee hartige versnaperingen
Onderdeel van:
Malerij

GOEDEMORGEN NOORDKADE

Goedemorgen Noordkade is in samenwerking met de Veghelse sopraan Wilma Bierens tot stand gekomen. In een sfeervolle setting brengen jonge, enthousiaste artiesten een rijk palet aan muziekstijlen ten gehore, toegankelijk voor iedere muziekliefhebber. 

De concerten starten om 11.00 uur en vinden plaats in de Malerij, de binnentuin van de Noordkade, die met de industriële mengmachines en het glazen dak een adembenemend decor vormt. Een goede start van de zondag!

Dit seizoen vindt er nog een Goedemorgen Noordkade plaats op zondag 11 september.