De Grote 5

Meneer Monster (3 t/m 9 jaar)
AFRIKAANSE DIEREN OP HET TONEEL
zo 23 apr ’23 15:00
zo 23 apr ’23
15:00

Hilarisch spektakel met opzwepende Afrika-beats en uitzinnige kostuums

Ken jij de vijf grootste dieren van Afrika? De olifant, de leeuw… en wat waren die andere drie ook alweer? Meneer Monster laat ze allemaal zien, van héél dichtbij! Reis mee naar de Afrikaanse steppes en geniet van een paradefeest waarin grote en uitbundige kostuums de hoofdrol spelen. Uiteraard onder het genot van een portie heerlijke Afrikaanse beats!

De voorstelling speelt zich af op een lange mat, met aan weerszijden bankjes waarop het publiek plaatsneemt. Je zit dus heel dicht op de voorstelling, maar geen zorgen: iedereen zit achter een stevig koordje. Want ja, we verwachten wel De Grote 5 op het toneel!

Meer Meneer Monster? Op zondag 14 mei staat de voorstelling Over Een Kleine Mol… in ons theater en op zaterdag 3 december De Waanzinnige Boomhut Van 52 Verdiepingen.

OVER MENEER MONSTER

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. 

Met De Waanzinnige Boomhut Van 13 Verdiepingen won het gezelschap in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Meneer Monster vierde in 2019 zijn vijfjarig jubileum met de Monster Mania. 

Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over Een Kleine Mol Die Wil Weten Wie Er Op Zijn Kop Gepoept Heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos, De Waanzinnige Boomhut Van 13 Verdiepingen en Rovers. Meneer Monster is in 2014 opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem.