Machine de Cirque

La Galerie (10+)
VERBLUFFEND ONGEWONE TENTOONSTELLING
vr 28 apr ’23 20:15
vr 28 apr ’23
20:15

Adembenemende acrobatiek en verleidelijke live muziek.

 

In La Galerie neemt het circus een tentoonstelling over. Onder leiding van regisseur Olivier Lépine nemen zeven gekke circusartiesten van wereldklasse en een multi-instrumentalist een smetteloze witte tentoonstellingsruimte over. Met veel creativiteit ontketenen ze een explosie van kleur. Uitdagend en lichtjes spottend keren ze de tentoonstellingszaal binnenstebuiten. Met duizelingwekkende acrobatiek, verbazingwekkende ontdekkingen, poëtische vrijheden en een serieuze dosis dwaasheid creëren ze een flitsende ode aan de creativiteit.

OVER MACHINE DE CIRQUE

In 2013 werd Machine De Cirque opgericht op initiatief van circusartiest en civiele technicus Vincent Dubé. Hij bundelde zijn krachten met circusartiesten als Raphaël Dubé, Yohann Trépanier, Ugo Dario, Maxim Laurin en multi-instrumentalist Frédéric Lebrasseur.

Machine De Cirque speelde wereldwijd shows, waaronder in Frankrijk, Japan, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Roemenië, de Verenigde Staten, Nederland en België. Het gezelschap wordt geroemd om haar combinatie van livemuziek, theatrale kunst en vindingrijkheid.