Misfit De Musical

(9+)
VAN DE MAKERS VAN BRUGKLAS DE MUSICAL EN 100% COCO
vr 12 mei ’23 19:30
vr 12 mei ’23
19:30

De mega succesvolle Netflixserie en filmhit nu eindelijk ook in het theater!

Julia heeft het perfecte leventje in Amerika. Dan moet ze ineens terugverhuizen naar Nederland en staat haar leven op z’n kop. Door de populairste meiden van haar nieuwe school wordt ze tot ‘misfit’ (een buitenbeentje) bestempeld. Bij een talentenwedstrijd op school krijgt ze de kans om terug te gaan naar Amerika. Ze kan goed zingen, maar heeft met haar plankenkoorts nog nooit voor een publiek gestaan. En dan wordt ze ook nog eens verliefd op een muzikant op school!

  • Leeftijd: vanaf 9 jaar
  • Inclusief een drankje
Onderdeel van:
Grote Zaal

Quotes

  • "Vier kakelverse, jonge acteurs, een fraai toneelbeeld, lekkere muziek, de kraakheldere, vrolijke regie van Anne de Blok met leuke vondsten en veel vaart. Alles is even simpel als effectief. De vijf kwartier vliegen voorbij en de kinderen in de zaal hebben een heerlijke avond die niet beter had kunnen aflopen." (Theaterkrant)
  • "Goed verstaanbaar, lekkere poppy sound en zeer stemvast brengen ze het ene na het andere nummer. Het publiek is enthousiast en zeker wanneer Sterre haar ‘kledingkast’ opkomt gaat er een owwww door de zaal, vele tienermeiden (en wellicht ook jongens) zien hun droom garderobe voorbij komen." (Musical Sites****).

De echte kracht zit hem in de vier talenten die staan te stralen, te dansen en te zingen alsof ze al jaren in megaproducties ervaring hebben opgedaan.

Musical sites