Over Een Kleine Mol Die…

Meneer Monster (2 t/m 6 jaar)
NAAR HET GELIJKNAMIGE BOEK
zo 14 mei ’23 11:00 en 14:00
zo 14 mei ’23
11:00 en 14:00

Hilarische slapstickvoorstelling voor de allerkleinsten

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is. Dan valt er ineens poep op zijn kop. Kak, wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren. Hij vraagt hen allemaal of ze meer weten, maar niemand kan hem helpen. Tot het moment dat de mol twee strontvliegen ontmoet!

Over een Kleine Mol is een fysieke, bijna woordeloze Meneer Monster productie naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Meer Meneer Monster? Op zondag 23 april staat de voorstelling De Grote 5 in ons theater en op zaterdag 3 december De Waanzinnige Boomhut Van 52 Verdiepingen.

Onderdeel van:
Toneel op toneel

OVER MENEER MONSTER

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. 

Met De Waanzinnige Boomhut Van 13 Verdiepingen won het gezelschap in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Meneer Monster vierde in 2019 zijn vijfjarig jubileum met de Monster Mania. 

Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over Een Kleine Mol Die Wil Weten Wie Er Op Zijn Kop Gepoept Heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos, De Waanzinnige Boomhut Van 13 Verdiepingen en Rovers. Meneer Monster is in 2014 opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem.