Trots54

HONGER
TALENTVOLLE JONGEREN
do 14 jul ’22 20:30
do 14 jul ’22
20:30

Muziektheaterproductie voor jongeren van diverse opleidingen in de regio.

HONGER gaat over de dilemma’s en uitdagingen van jongeren in de achterstandswijk ’t Scharnier. Twee vriendengroepen komen met elkaar in conflict tijdens één van de vele underground feestjes. De ene groep experimenteert met seks en drugs. De andere groep probeert op het rechte pad te blijven met fysieke training in de boksgym genaamd Club Fix. Enkele jongeren hebben te maken met criminele uitbuiting en de twee groepen raken steeds meer verstrengeld.

HONGER om alles uit te proberen

HONGER om overal schijt aan te hebben

HONGER om door te gaan

HONGER om jezelf keer op keer tegen te komen

OVER TROTS54

Trots 54 is een kunst- en cultuurcommunity voor en door jongeren. Een plek waar jongeren aan de slag kunnen met hun dromen, ambities en uitdagingen en waar verhalen verteld worden over vriendschap, liefde, school, werk, thuissituatie en mentale en fysieke gezondheid. De voorstelling wordt gespeeld voor jongeren en medewerkers van diverse vmbo- en mbo-scholen in de regio.

In de afgelopen jaren maakte Trots54, in opdracht van De Leijgraaf, verschillende voorstellingen. Inmiddels heeft Trots54 zich ontwikkeld tot een stichting met eigen bestuur met partners uit onderwijs, cultuur en het sociaal domein in de regio.

Meer informatie over Trots54? Dat vind je hier.