Theaterproeverij in clubsetting

Met Björn van der Doelen, Andries Tunru e.a.
VAN ALLES EEN BEETJE
vr 2 sep ’22 20:30
vr 2 sep ’22
20:30
  • vr 2 sep ’22
    20:30
    Podiumzaal

Optredens van drie artiesten én een MC

Ben jij ook zo iemand die altijd het proeverijtje kiest in een restaurant? Dan is de Theaterproeverij iets voor jou! Je krijgt van iedere artiest een beetje; precies genoeg om te smullen én uit te kijken naar een volledige theatershow. 

Cabaretier Andries Tunru is de MC van de avond; hij neemt je mee door een avondvullend programma met optredens van liedjesschrijver en cabaretier Elke Vierveijzer, cabaretier Martijn Crins en singer-songwriter Björn van der Doelen.

We creëren voor de Theaterproeverij in de Podiumzaal een clubsetting; geen standaard theateropstelling maar lekker relaxt met een drankje binnen handbereik.

OVER

Elke Vierveijzer

Met een geheel eigen stem brengt Elke, afkomstig uit Son, muzikale verhalen. Soms met een poppy sound, soms met het klassieke theaterlied, dan weer met opzwepende donkere elektronica. Eén ding is duidelijk, de liederen zijn stuk voor stuk kogels die je onmogelijk kunt ontwijken en die rechtstreeks je hart in knallen. 

Martijn Crins

Martijn Crins won de jury- en publieksprijs op het Cameretten Festival 2009, maar ging als acteur en muzikant verder. Zo trok hij de wereld in. Via theater, film, muziek, voetbalkantines, de nodige kroegen, natuurgebieden en gemoedstoestanden, is hij terug als cabaretier.

Björn van der Doelen

Deze voormalige profvoetballer is een echte rasverteller, die ook nog eens ontzettend muzikaal is. Stef Bos noemde hem ‘een van de beste songwriters van Nederland’. Björn is een karakter waarbij de glimlach nooit ver weg is. Die een verhaal kan vertellen. “Geen poëtisch gelul maar ware woorden.” 

Andries Tunru

Andries won in 2016 de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2017 sleepte hij de persoonlijkheidsprijs binnen van cabaretfestival Cameretten. Inmiddels heeft hij al twee cabaretprogramma’s op zijn naam staan. Oja! Je kunt hem ook kennen van zijn finaleplaats bij De Slimste Mens.