Rayen Panday

Focus - Theaterweekend
SCHERP, SNEL EN VAAK ZO HERKENBAAR
za 28 jan ’23 20:15
za 28 jan ’23
20:15

Een voorstelling over aandacht zoeken en aandacht krijgen.

In Focus zoekt Rayen Panday zijn grenzen op. Humor en bewustwording zijn op perfecte wijze door Rayen samengesmolten tot een fantastische voorstelling. Rayen doet een poging grote levensvragen te beantwoorden. Hij slaagt daar niet in niet, maar dat hoeft ook niet. Hij redeneert wel op het scherpst van de snede en ontziet daarbij zichzelf en zijn publiek niet. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij ook van zijn publiek: Focus. 

Quotes

  • “Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt” (Theaterkrant).
  • “Want een talent is het. Een heel groot talent. Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar” (Theaterparadijs).
  •  “Hij is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel, krachtige humor, en gaat geen enkel onderwerp uit de weg” (I Love Theater).

Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid.

NRC

Over

Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft succes in het buitenland; hij heeft inmiddels in 18 verschillende landen opgetreden. Hij werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians Of The World. Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in tv-programma's als M. en Jinek en in radioprogramma's als Gijs 2.0. en De Nieuws BV.