René Van Meurs

2636 (reprise)
KWETSBAAR, PERSOONLIJK EN GRAPPIG
wo 20 sep ’23 20:15
wo 20 sep ’23
20:15

Een voorstelling met als vanouds eerlijke verhalen, hilarische anekdotes en stapels steengoede grappen.

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken. Verantwoordelijkheid nemen, een mening hebben, dat soort dingen. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen?  Misschien kun je dan het beste terug naar de basis. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen. Laat René er maar een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol steengoede grappen.

Quotes

  • “René van Meurs is energieke verhalenverteller. De standup-comedian is fantasierijk, geestelijk en fysiek een en al beweeglijkheid en bezit de klasse op natuurlijke wijze contact te maken en te houden met zijn publiek” (Meppeler Courant).
  • ''Ontwapenende René van Meurs scoort met show over zijn nieuwe levensfase.'' (Algemeen Dagblad)
  • ''Eerlijk, liefdevol, grappig: in de nieuwe show van René van Meurs valt alles op z'n plek.'' (Volkskrant)

René maakt theater als troost in optima forma

Trouw

OVER

René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Dagblad Trouw bekroonde zijn laatste voorstelling Hunkert met vier sterren. Voor zijn vijfde voorstelling werkt hij opnieuw samen met zijn vaste regisseur Laurens Krispijn de Boer.