Richard Groenendijk

Voor Iedereen Beter (reprise)
HILARISCHE SHOW VAN ECHT THEATERDIER
wo 8 nov ’23 20:15
wo 8 nov ’23
20:15

Openhartig, scherp, ad rem, komisch, vilein en met zelfspot.

Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van corona nóg een jaar vrij, maar nu is Richard Groenendijk vol inspiratie terug in het theater met zijn gloednieuwe show. Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. Voor Iedereen Beter is een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, maar vooral genadeloos komisch. En hij kan nog geweldig zingen ook!

Met zijn snelheid, sterke timing en arsenaal aan stemtyperingen heeft Groenendijk het vermogen een zaal te laten brullen van het lachen

Volkskrant