Kitchen Concert - Kitchen Collective

BIJT! Kunst over Voedsel Festival
met Jasper Udink ten Cate
zo 2 jul ’23 13:30 - 16:30
zo 2 jul ’23
Vanaf 13:30

Theater, restaurant, museum en popconcert in één!

Deze voorstelling is onderdeel van BIJT! Kunst over Voedsel Festival

Het Kitchen Concert is een unieke multidisciplinaire ervaring. Theater, restaurant, museum en popconcert smelten samen tot één voorstelling. Dit idee komt uit de koker van kunstenaar, designer, muzikant én chef-kok Jasper Udink ten Cate.

Jasper besloot om al zijn werk te bundelen en samen te brengen. Daarvoor ontwierp hij een uniek menu, met de daarbij passende kunstwerken. Hij vertelt zijn visie op het leven vanuit een kunstenaarsperspectief en tussendoor speelt de band Kitchen Collective. 

  • Inclusief drie proefhapjes

Er is een maximum aantal van 50 bezoekers per voorstelling. Wees er snel bij, want vol=vol!

WIE IS JASPER UDINK TEN CATE?

Soms krijg je in een restaurant een gerecht voorgeschoteld dat bijna te mooi is om op te eten. Kunst op een bord, maar uiteindelijk toch echt bedoeld om op te eten. Creative Chef Jasper Udink ten Cate gaat hierin nog een paar stappen verder.

Jasper houdt zich bezig met kunst en design objecten die een relatie hebben met food en alles daaromheen. Vanuit Creative Chef werkt hij samen met een collectief van designers, illustrators, fotografen, vormgevers en architecten om samen tot verrassende concepten te komen. Dit resulteert onder andere in een eigen (kook)boek, eigen servies, eetbare tentoonstellingen (onder andere in Paleis Soestdijk) en deze theatervoorstelling!