The Music Of Sting & The Police

Legends Remastered
HÉT CONCERT VOOR STING-FANS
do 28 sep ’23 20:15 - 22:25
do 28 sep ’23
20:15 - 22:25

Spectaculaire show waarin de veelzijdigheid en eigenzinnigheid van Sting en The Police tot leven komen.

Legends Remastered brengt de muziek van Sting en The Police op unieke wijze naar ons theater. 

Geniet van bekende hits als Roxanne, Englishman In New York en Message In A Bottle, maar ook van speciale bewerkingen van nummers zoals Desert Rose en It's Probably Me. Met een top live band, een geweldige leadzanger en de stemkunstenaars van Rock4 wordt dit een concert om nooit te vergeten!

De band bestaat uit topmuzikanten uit de rock-, pop- en jazzwereld. Leadzanger is Ludovique (Luc Devens), een vocale duizendpoot met een ongelofelijke dynamiek en muzikaliteit. Hij geeft aan ieder nummer van Sting of The Police een eigen, authentiek geluid mee zonder het origineel uit het oog te verliezen. Ludovique werkte samen met veel bekende muzikanten, waaronder Dominic Miller, de vaste gitarist van Sting en schrijver van de klassieker Shape Of My Heart. 

En dan nog de bijdrage van de stemkunstenaars van Rock4. Een internationaal bekend en award winnend ensemble, dat al jaren overal in Europa volle zalen trekt met hun indrukwekkende vocale muziek. Zij zijn de kers op de taart bij dit concert. Prachtige harmonieën, percussie/drum- en bassounds, maar bovenal waanzinnige stemmen.

Naast deze uitzonderlijke groep muzikanten betreden regelmatig speciale muzikale gasten het podium.

Onderdeel van