AJ Plug

Killer King
BLUESROCK MET EEN VERHAAL
vr 17 nov ’23 20:30
vr 17 nov ’23
20:30

Muzikale avond met schitterende ballads en fantastische gitaarsolo’s.

Al jaren behoort AJ Plug tot een van de meest indrukwekkende zangeressen uit de Nederlandse Bluesrock. Voor haar album Killer King ontving ze van The Dutch Blues Foundation de award voor Best Blues Album Of The Year. Dit award winnende album staat geheel in het teken van de strijd die de zangeres leverde tegen slokdarmkanker.  

De voorstelling, die vernoemd is naar het gelijknamige album, is bluesrock met een verhaal. Alles wordt meeslepend gebracht met veel emotie en passie, zoals alleen AJ Plug dat kan. Ze brengt eigen composities met een lach en een traan naar het podium. In de theatershow worden naast songs van het gelijknamige album ook nummers als Crazy For You, Better Off Without You en Trouble van haar eerdere succesvolle albums gespeeld.

  • Inclusief een drankje

Quotes

  • “Ze is de beste bluesrockzangeres van Nederland. Een natuurtalent. Een geboren bluesbeest” (Johan Derksen).  

Van introvert en droevig sentimenteel naar uitbundig in het rockgenre. De artieste veroorzaakte het ene na het andere kippenvel moment

Concert review Bluesmagazine

NOORDKADE SESSIONS

Deze voorstelling is onderdeel van onze Noordkade Sessions. De rauwe Podiumzaal is uitermate geschikt voor
karaktervolle, pure concerten van singer-songwriters en andere talentvolle muzikanten. In de zaal bouwen we
een sfeervolle clubsetting: je zit aan een tafeltje met een drankje binnen handbereik. Ook perfect passend bij de Comedy Cafés!