Niels Geusebroek

Sings Coldplay
TIJD VOOR EEN TRIBUTE
do 23 nov ’23 20:15
do 23 nov ’23
20:15

De mooiste nummers van Coldplay.

De immens populaire band Coldplay is voor veel Nederlanders van grote betekenis, ook voor Niels Geusebroek. Met name de eerste albums, Parachutes, A Rush Of Blood To The Head, X&Y en Viva La Vida, maken Coldplay voor singer-songwriter Geusebroek tot een tijdloze band: “Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs nu ook in het theater te mogen spelen”. In 2018 speelde Niels de grootste hits van Coldplay met zijn band in uitverkochte popzalen en nu zetten zij gegarandeerd ook ons theater op z’n kop!

Onderdeel van

Tijdens het nummer Trouble bleek dat de stem van Niels heel geschikt is om zijn favoriete band te eren. Niels Geusebroek heeft zijn kwaliteiten bewezen. Het was een groots optreden dat eer bewees aan een grootse band

Maxazine.nl

OVER

Niels Geusebroek was in het begin van zijn carrière de frontman van de band Silkstone en was 

daarmee al te zien op festivals als Lowlands en Pinkpop. Bij het grote publiek brak Niels in 2011 door na zijn deelname aan The Voice. Snel daarna volgde zijn eerste hit Year Of Summer, waarvoor hij samen met Wildstylez een gouden plaat ontving. In 2013 volgde zijn eerste solo-hit Take Your Time Girl, die met platina werd bekroond. Sindsdien is Niels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.