Fabian Franciscus

Lekker Gezellig!
SYMPATHIEK EN ONTWAPENEND
wo 6 dec ’23 20:30 - 22:00
wo 6 dec ’23
20:30 - 22:00

Een avond keihard lachen is goed én gezellig, aldus Fabian!

Na twee succesvolle shows is het tijd voor een derde. Met zijn kenmerkende sympathiek, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens, maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk!

Toch? Nou ja, achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig. Of zoals Fabian het zegt: “Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien. Kortom; een avondje keihard lachen met zijn allen, want dat is sowieso de beste oplossing en ook nog eens lekker gezellig!"

Zijn vorige show Kleine Wereld werd door ons publiek gewaardeerd met een 8,5. 

Zijn voorstelling is een aantrekkelijk voorbeeld van de emanciperende kracht van comedy. Naast dat zijn kijk op het leven behoorlijk uniek is, is zijn oprechte nieuwsgierigheid naar de zaal even verfrissend

Theaterkrant

In samenwerking met Spectrum Podium Schijndel