De Verrukkelijke Kinderbakshow

De Grote Haay (6 t/m 13 jaar)
OVERHEERLIJKE FAMILIESHOW
do 28 dec ’23 14:30
do 28 dec ’23
14:30

Een vrolijke familievoorstelling om van te smullen!

Bakken is nog nooit zo hip geweest als nu. Taarten, koekjes en cakes worden steeds meer thuis gebakken en nu dus ook live in het theater!

Theatermaker Mark Haayema en thuisbakker Rutger van den Broek (winnaar Heel Holland Bakt) vertellen je alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Kees de Koekenbakker komt ook langs, hij zingt hits als: ‘Suiker, boter, bloem & ei’ en ‘De koek is op’. Wie kent ze niet.

De Verrukkelijke Kinderbakshow is een interactieve, vrolijke en educatieve show waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door te ruiken, proeven, luisteren, kijken en voelen! Heb jij een brandende bakkersvraag? Stel ‘m gerust!

Meer van De Grote Haay

Wist je dat er dit seizoen nog twee andere voorstellingen van De Grote Haay te zien zijn? Op zondag 5 november staat Meester Kikker op het programma. Op maandag 1 april kun je genieten van Muk Ziet Ze Groeien

OVER

Rutger klom als kind al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. In 2013 won hij de eerste editie van Heel Holland Bakt, waarna hij zich fulltime aan het bakken besloot te wijden. Rutger schreef 10 bakboeken, waaronder in 2019 samen met Mark ’t Verrukkelijke Kinderbakboek. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een populair bakblog: RutgerBakt.nl.

Mark is theatermaker, schrijver en acteur. Hij schrijft kinderboeken en liedteksten voor onder andere Herman van Veen (Lucas, Als Je) en Kinderen Voor Kinderen (Worden Wat Je Wil, Sorry en Andersom). Dit jaar verschijnt zijn 21e kinderboek Onkruid en schrijft hij aan een tweede gedichtenbundeltje met tekeningen van Fiep Westendorp. Mark was als acteur en poppenspeler te zien in onder andere De Boterhamshow, Sesamstraat, Pluk Van De Petteflet, Meneertje Meer en War Horse.

 

In samenwerking met Spectrum Podium Schijndel