Mell & Vintage Future

Roots & Romance III
PRETTIGE, EIGENZINNIGE BAND
vr 5 jan ’24 20:15 - 21:45
vr 5 jan ’24
20:15 - 21:45

Nieuwe covers, niet eerder in het theater gespeelde liedjes en internationaal bekende songs. 

Tijdens de theatertour in 2022 bleek dat Mell & Vintage Future goed tot hun recht komt in het theater. De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes (groots en klein) én de bijzondere coverversies van de roots van de band: het leverde een onvergetelijke show op. Veruit de meest gehoorde reacties waren: “wat een energie, wat een stem, wat een plezier, wat een geweldig mooie avond”. Het enthousiasme van het publiek was ongekend en de plaatverkoop na afloop van de shows bracht het laatste album Break The Silence op de eerste plaats van de Nederlandse vinylchart!

De persoonlijke verhalen, de achtergronden bij de eigen liedjes en de redenen voor een bijzondere cover en de classic love songs, maken deze voorstelling tot een prachtig geheel. 

Onderdeel van

BESTE ZANGERS

Zangeres Mell (Melanie Jonk) was in 2023 een van de deelnemers van het televisieprogramma Beste Zangers en gooide daar hoge ogen. Mell is geboren in Volendam en komt uit een muzikale familie, want Piet Veerman (de befaamde zanger en gitarist van The Cats) is haar opa. 

Credits

Zang: Mell
Drums, gitaar en backing vocal: Ton Dijkman
Hammond, voetbas, keys en backing vocal: Nico Brandsen