Rapunzel De Musical

Met Sita Vermeulen e.a. (4+)
GLANSRIJKE FAMILIEMUSICAL VOOR JONG EN OUD
zo 14 jan ’24
zo 14 jan ’24

Van Hoorne musical met betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en een flinke dosis humor!

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange haren. Magische haren zelfs, die alleen geknipt kunnen worden met een speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder (de koningin) het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Verkleedwedstrijd en meet & greet

Kom verkleed naar het theater en meld je in de foyer aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer.

Onderdeel van

FEESTDAGENCADEAU

Koop je tickets voor Rapunzel de musical als cadeau? Download & print de  onderstaande cadeaubon en leg hem onder de boom. Blije gezichtjes gegarandeerd! 

Download de cadeaubon hier