Rapalje

30 Years Breaking Borders
NEDERLANDSE FOLKSENSATIE
za 3 feb ’24 20:30
za 3 feb ’24
20:30

Veel muziekinstrumenten, een afwisselend repertoire, driestemmig gezongen liederen, Ierse dans en een originele presentatie.

Rapalje is een Nederlandse folkband uit Groningen die vooral uitblinkt in Nederlandse, Ierse en Schotse nummers. Reizend in hun kilt hebben de leden veel gezien en beleefd, ontelbare grenzen overschreden en vele prijzen gewonnen.

Rapalje is als een familie die bij je over de vloer komt: elke show barst van de energie en gaat gepaard met veel humor en georganiseerde chaos. In deze gloednieuwe show verlegt de band alle muzikale grenzen. Naast de bekende hits brengen ze nieuwe nummers en zelfgeschreven liederen waarin persoonlijke verhalen zijn verwerkt.

David, William, Macéal en Sebastiaan weten als geen ander hoe ze een folkfeestje moeten bouwen. Bovendien is deze show niet compleet zonder de spectaculaire Ierse dans van de zusjes Rosalie en Madelief Wagenaar. Met hun snelle voetenwerk, prachtige choreografieën en sierlijke bewegingen zijn ze al regelmatig op tv geweest en zij zullen liefhebbers van groepen als Riverdance zeker versteld doen staan. 

Laten we zingen, dansen en samen genieten. Laten we samen 30 jaar Rapalje vieren!

In samenwerking met Spectrum Podium Schijndel