Help, Helikopterouders!

Alles Wat Je Altijd Al Wilde Weten Over Je Opvoeders (8+)
OVER OPVOEDPERIKELEN
zo 4 feb ’24 15:00
zo 4 feb ’24
15:00

Een actuele en hilarisch herkenbare familievoorstelling vol interactie voor alle Curlingvaders, Tiger Moms, Pizzapapa’s, Loedermoeders én hun kinderen. 

Ouders. Je hebt ze niet voor het uitkiezen. Heb jij van die ouders die niets aan het toeval overlaten? Die als helikopters boven je hangen, klaar om elk mogelijk gevaar goedbedoeld uit de weg te ruimen? Of word jij juist met twee verschillende sokken naar school gestuurd? En controleert niemand of je huiswerk af is? 

Op weg naar school zijn een Helikoptermoeder en -vader op elkaar gebotst. Het schoolplein bleek zó glad geveegd door een Curlingvader, dat ze in hun noodlanding een Loedermoeder en een Pizzapapa meesleurden en zijn doorgegleden tot in het theater. Zoiets is hen nog nooit overkomen! Een coördinatiefout? Of toch iets te zwaar bepakt met álles wat nodig is om hun kinderen beschermd en succesvol te laten opgroeien? 

In deze energieke familievoorstelling vol interactie kruipen vijf acteurs afwisselend in de huid van ouders en kinderen. Ze zetten de boel flink op z’n kop om samen met het publiek te oefenen met opvoeden en opgevoed worden. 

In samenwerking met Spectrum Podium Schijndel