Dikkie Dik & Ik

Prentenboekjesfestival (2 t/m 5 jaar)
LIEVE VIERVOETER KOMT TOT LEVEN
zo 25 feb ’24 11:00
zo 25 feb ’24
11:00

Interactieve show met de originele Dikkie-Dik illustraties van Jet Boeke. 

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken. Of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je meemaakt.

In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich door middel van interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie?

Tip! Scroll snel verder om te lezen over de extra activiteiten rondom deze voorstelling!

Prentenboekjesfestival: Dieren in de tuin

Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. Tijdens dit festival zijn twee theatervoorstellingen te zien en kunnen kinderen voorafgaand aan én na afloop van deze voorstellingen spelen in de unieke foyerspeeltuin. Een complete theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders.

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen. Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin! 

Programma:

10.00 uur          Coco Kan Het! (vanaf 2 jaar)
11.00 uur          Dikkie Dik & Ik (2 t/m 5 jaar)
11.15 uur          Coco Kan Het! (vanaf 2 jaar)

De foyerspeeltuin is open van 9.30 tot circa 12.30 uur.

In samenwerking met Spectrum Podium Schijndel