Fuse

Fuse Live
LOEISTRAK, FRIS EN UIT HET HOOFD
za 16 mrt ’24 20:30
za 16 mrt ’24
20:30

Muzikale, eclectische mix van (neo-)klassiek, wereldmuziek en jazz.

In deze nieuwe voorstelling van Fuse vergeet je alle vooroordelen over klassieke muziek. Het muziekensemble gooit het over een andere boeg. De stijl van de zes vrienden prikkelt en schuurt; de vonken vliegen ervan af. Fuse staat garant voor een paar nieuwe én oude muzikale liefdes.

Het perfect op elkaar ingespeelde zestal weet in dit nieuwe concert zijn achtergronden in klassiek en jazz om te zetten in een muzikale wereld die je alleen bij Fuse kunt vinden. Het brengt unieke, voor het ensemble geschreven muziek van een enerverende generatie (inter)nationale componisten samen met inspiratiebronnen als Miles Davis of Maurice Ravel. Van prachtige melodieën tot rauwe improvisaties; de groep weet de veelzijdigheid van zijn bezetting maximaal te benutten en zich op die manier steeds weer te vernieuwen.

  • Inclusief een drankje

Quotes

  • “Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal” (Haarlems Dagblad).
  • “Fuse staat synoniem voor muzikaal avontuur” (Klassieke Zaken).
  • “Fuse heeft dat geheimzinnige méér” (NRC).

Fuse heeft dat geheimzinnige méér. Onmisbaar voer voor de muzikale omnivoor; met muziek van Fuse, Joey Roukens, Thomas Beijer, Bryce Dessner en anderen.

NRC

NOORDKADE SESSIONS

Deze voorstelling is onderdeel van onze Noordkade Sessions. De rauwe Podiumzaal is uitermate geschikt voor
karaktervolle, pure concerten van singer-songwriters en andere talentvolle muzikanten. In de zaal bouwen we
een sfeervolle clubsetting: je zit aan een tafeltje met een drankje binnen handbereik. Ook perfect passend bij de Comedy Cafés!