Sander van den Berg

The Songwriters Club

NIEUW MUZIEKTALENT
za 23 mrt ’24 20:30
za 23 mrt ’24
20:30

Drie singer-songwriters in een unieke setting.

Bij The Songwriters Club (her)ontdek je nieuw muziektalent. Kwaliteit en authenticiteit staan hoog in het vaandel bij The Songwriters Club. Daarom treden er artiesten op die hun eerste single op de radio hebben, artiesten die veel voor anderen schrijven of artiesten die nieuwe nummers op een laagdrempelige manier aan het publiek willen laten horen.

De line-up van The Songwriters Club in ons theater:
Martin Jasper, Mercy John en Sandra van Nieuwland!

  • Inclusief een drankje

Martin Jasper
De 24-jarige Martin Jasper (Martijn Roggeveen) is singer-songwriter in hart en nieren. Martin begon met het creëren van zijn eigen sound in de Indie Scene in Amsterdam. Hij is geïnspireerd door Dermot Kennedy en Ben Howard, en brengt binnenkort nieuwe eigen muziek uit!

Mercy John
Mercy John heeft een indrukwekkende muzikale reis achter de rug. Hij stond op grote festivals, toerde met bekende artiesten zoals JW Roy en Danny Vera en schreef samen met laatstgenoemde de hit Roller Coaster. Zijn albums oogstten lof voor zijn meesterlijke songwriting. Afgelopen najaar kwam zijn derde album Nights On Fire uit en ging hij met zijn band op tour door Nederland. Deze avond speelt Mercy John echter klein en intiem. 

Sandra van Nieuwland
Sandra van Nieuwland schrijft Nederlandse muziekgeschiedenis door met maar liefst vijf van haar singles in de top 10 én tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuutalbum And More staat zeven weken op nummer 1 en wordt beloond met platina. Vijf albums en een Edison verder besluit Sandra om ook eens zonder haar band op pad te gaan. Als onderdeel van The Songwriters Club speelt ze solo haar mooiste liedjes in nieuwe bewerkingen.