Najib Amhali

30 Jaar On Stage
JUBILEUMSHOW
wo 27 mrt ’24 en do 28 mrt ’24
wo 27 mrt ’24
en
do 28 mrt ’24

Al 30 jaar De Marokkaan uit de Jordaan!

In deze show kijkt Najib terug op zijn leven; een Hollywood verhaal in Nederland met vooral heel veel ups! Je wordt getrakteerd op nieuwe verhalen en personages, maar ook scènes en typetjes die Najib beroemd maakten passeren de revue. Zijn levensverhaal is de rode draad in deze jubileumshow.

  • Voor deze voorstelling geldt een max. van 2 tickets* per persoon tijdens de Vriendenperiode
  • Inclusief een drankje
  • Maak je avond compleet met een theaterarrangement

Maximaal 50% van het beschikbare aantal tickets wordt verkocht in de Vriendenperiode. Deze verkoop start woensdag 24 mei om 17.00 uur. De overige 50% wordt via de reguliere verkoop verkocht vanaf vrijdag 26 mei 17.00 uur. 

Onderdeel van

OVER

Najib werd geboren in een Marokkaans gezin dat begin jaren ’70 neerstreek naast een linoleumfabriek in Krommenie. Een leven in de middenstand lag voor de hand, maar na de middelbare school wilde Najib duidelijk iets anders: publiek, podium en spotlights. In 1994 studeerde hij af aan de toneelschool in Utrecht en was hij klaar om de wereld te veroveren. Maar de wereld was nog niet klaar voor hem. Hij ging van de ene auditie naar de andere en kreeg uiteindelijk een rol aangeboden in een jeugdtheatervoorstelling. Dit bleek een goede leerschool. Hij ontdekte hierna de Comedytrain en begon korte cabaretoptredens te maken. Het Nederlands publiek maakte kennis met iemand die met verhalen uit zijn eigen leven een volle zaal twee uur lang in de ban kan houden. Met als voorlopig hoogtepunt tot drie keer toe een uitverkochte Ziggo Dome.