Muk Ziet Ze Groeien

De Grote Haay (2 t/m 7 jaar)
EEN HONDJE OP ONTDEKKINGSTOCHT
ma 1 apr ’24 11:00
ma 1 apr ’24
11:00

Over een schattige viervoeter met lentekriebels! 

 

Muk is een dalmatiër pup. Je weet wel, zo’n gestippelde. Een hondje dat zichzelf en de wereld om zich heen probeert te ontdekken en begrijpen. In deze vrolijke voorstelling ontdek je samen met Muk de lente. Je ziet hoe kleine dieren en planten zich wonderlijk transformeren. Een kuiken kruipt uit een ei en een rups ontpopt zich tot een vlinder. 

In Muk Ziet Ze Groeien wordt het publiek getrakteerd op een visueel feestje. Je ziet Muk in het groot en in het klein. Via video, LED-schermen, (greenscreen)poppenspel en animaties springt Muk in en uit de digitale wereld, ondersteund door live muziek!

Muk Ziet Ze Groeien is gebaseerd op de populaire prentenboekenserie. Het eerste boek van Muk stond in de prentenboeken-top10 van de Nationale Voorleesdagen.

Meer van De Grote Haay
Wist je dat er dit seizoen nog twee andere voorstellingen van De Grote Haay te zien zijn? Op zondag 5 november staat Meester Kikker op het programma. Op donderdag 28 december kun je genieten van De Verrukkelijke Kinderbakshow

OVER

De Grote Haay maakt verfrissend jeugdtheater onder leiding van Mark Haayema. Voor elke voorstelling onderzoekt het gezelschap nieuwe vormen en samenwerkingen. Vaak maken ze gebruik van poppenspel, video, animatie en muziek. Eerdere voorstellingen van dit gezelschap waren onder andere 1,2,3,4 Poppetje Van Papier, De Vriendelijke Draak en Johannes De Parkiet.

In samenwerking met Spectrum Podium Schijndel