Lavinia Meijer

Untitled 3
MUZIKAAL MUSEUM
do 18 apr ’24 20:15
do 18 apr ’24
20:15

Op zoek naar antwoorden blaast Lavinia de harpmuziek nieuw leven in.

Na het succes van Untitled 1 en Untitled 2 voegt Lavinia Meijer met Untitled 3 opnieuw een hoofdstuk toe aan wat ze zelf haar levenswerk Untitled, een muzikaal museum, noemt. Een ‘museum’ waarin Lavinia zich afvraagt: “In welke stijlperiode leven we nu, hoe zullen we deze tijd over pakweg 100 jaar noemen?”.

Voor deze editie heeft ze enkele cabaretiers gevraagd om haar van input te voorzien, waaronder Freek de Jonge, Brigitte Kaandorp en Theo Maassen. Haar muziek is de bindende factor en het geheel zal ze als een ‘one woman show’ brengen. Verschillende beeldend kunstenaars maken er aansprekende projecties bij.

OVER

Harpiste Lavinia Meijer is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Met het meerdelige Untitled bouwt ze aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken, waarbij ze haar muziek verbindt met persoonlijke ervaringen en ontdekkingen in combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities.